Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.

Kom trygt på kursus

Du kan komme helt trygt på kursus hos Innovative Event Management. Vi overholder alle de gældende retningslinjer og anvisninger for afholdelse af kurset.

 

Hvad betyder det for dig? 

Ikke noget faktisk. Vi har taget alle nødvendige forholdsregler i forhold til hygiejne, afspritning, holdstørrelse, afstand m.m., så det eneste du skal gøre er, at møde op som du er og blive undervist af nogle af landets skarpeste hjerner inden for deres felt.

 

Aldrig tidligere har det været vigtigere, at udvikle sine kompetencer i en situation der kræver innovation og et stærkt netværk. Alle vores kurser afholdes med fysisk fremmøde, fordi vi ved hvor vigtigt et stærkt netværk er i denne branche samt hvor afgørende interaktion er, for at kunne få et maksimalt læringsudbytte.

Afholdes kurset med fysisk fremmøde?

Ja, vores kurser afholdes med fysisk fremmøde, da vi mener at det er den bedste læringsform og ligeledes den bedste måde at skabe fremtidige netværksrelationer til både branchen og dine meddeltagere.

Skal jeg medbringe noget?

Du modtager alt undervisningsmateriale i forbindelse med forløbet. Men det kan være en god idé at medbringe din computer så du kan tage noter undervejs.

Hvad sker der hvis kurset aflyses?

Skulle kurset mod forventning blive aflyst modtager du selvfølgelig det fulde beløb retur.

Jeg er blevet syg, hvad nu?

Bare rolig. Skulle du blive syg eller forhindret i at deltage i forløbet, tilbyder vi dig selvfølgelig at du kan tage forløbet på et senere tidspunkt når det passer dig.

Modtager jeg et kursusbevis?

Ja, når du har afsluttet kurset modtager du en certificering som bevis på at du har gennemført forløbet og som du kan benytte til dit cv.

Hvad er prisen for kurset?

Den samlede pris for kurset er 5850 kr.. Beløbet kan betales i op til fem rater gratis, nemt og bekvemt.

Hvor afholdes kurset?

Du kan deltage på forløbet i både Aarhus og Roskilde. Du kan inde under menuen ‘forløb & pris’ se de specifikke datoer for afholdelsen samt adresse.

Jeg kan ikke deltage alle gange

Du kan godt gennemføre forløbet selvom du ikke kan deltage alle gange. Vi tilbyder ligeledes, at du kan deltage i de manglende moduler på et kommende forløb. Orienter os gerne inden kursusstart om de dage du eventuelt måtte misse.

Er der eksamen?

Nej, der er ikke nogen eksamen i forbindelse med kurset.

Kontakt os

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Martha Mølgaard

kundeservice@innovativeevent.dk

Telefon: 71 74 74 19

 

Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

+45 71 74 74 19