fbpx

EVENT MANAGEMENT MASTERCLASS

Med vores Event Management Masterclass-uddannelse gennemgår du 6 intensive moduler, bliver tilknyttet vores mentorship-program, møder eventbranchen på virksomhedsbesøg samt modtager en Event Management Masterclass-certificering.

Forløbet er udelukkende for tidligere eller nuværende deltagere på vores grundforløb.

Læs mere om modulerne herunder.

RESERVÉR DIN PLADS

Deadline for tilmelding er fredag den 27. juni eller så længe der er pladser.

EARLY BIRD RABAT 400 KR HVIS DU TILMELDER DIG INDEN MANDAG 10 JUNI – FRATRÆKKES PRISEN HERUNDER.

ROSKILDE

Datoer & Tidspunkt: 
22 august (modul 1, kl 9-14)
4 september (modul 2, kl. 9-14)
19 september (modul 3, kl. 9-14)
26 september (modul 4, kl. 9-14)
2 oktober (modul 5+6, kl. 9-17)

AARHUS

Datoer & Tidspunkt: 
22 august (modul 1, kl 9-14)
4 september (modul 2, kl. 9-14)
19 september (modul 3, kl. 9-14)
26 september (modul 4, kl. 9-14)
2 oktober (modul 5+6, kl. 9-17)
Kun pladser: 12 stk. (pr by)

Gå direkte: 6.400 kr.

Du har afsluttet grundforløb indenfor de seneste 12 mdr.
Du betaler 100 kr., når du reserverer pladsen.
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. juli.
Skal virksomheden betale fremsendes en samlet faktura efter reservation af pladsen og reservationsgebyret tilbagebetales.

12 måneder efter grundforløb: 7.800 kr. 6950 kr.

Du har afsluttet dit grundforløb for mere end 12 mdr. siden
Du betaler 100 kr., når du reserverer pladsen.
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. juli.
Skal virksomheden betale fremsendes en samlet faktura efter reservation af pladsen og reservationsgebyret tilbagebetales.

MODULERNE

EVENTPLANLÆGNING & SIKKERHED
Eventkoordering, styring og sikkerhed

Dette modul vil give dig en indgående indsigt i eventplanlægnings-processen og ledelsen heraf, samt give dig konkrete værktøjer til at styre og håndtere events. Vi ser på, hvordan du skaber de bedst mulige rammer, og hvordan du laver en analyse, som sikrer, at du har styr på alle afgørende facetter og er i stand til at minimere risici i eventet. Derudover ser vi på sikkerhed i events og hvordan man skaber de bedste forudsætninger for dette.

PRODUCT MANAGEMENT
Kundebehov, markedsanalyser og produktstrategi.

Eventbranchen er baseret på evnen til at skabe unikke oplevelser for forbrugeren. De events, der oplever størst succes, er som oftest dem, der skiller sig ud fra mængden og formår at skabe et unikt og udtryksfuldt produkt. I modulet ‘Product Management’ tager vi produktudvikling op på et helt nyt niveau. Vi ser på, hvordan du kan skabe de bedst mulige forudsætninger for at få succes med dit produkt, og du lærer derudover at skabe din egen product management-strategi. Du får brugbare værktøjer til at analysere kundebehov, kortlægge dine konkurrenter og udarbejde en markedsanalyse.

ØKONOMI & RISIKOVURDERING
Økonomi & risikovurdering af events

I dette modul ser vi nærmere på samspillet mellem økonomi og risikoprofilen i events. Hvordan defineres en holdbar strategi som mindsker risikoen og sikre et profitabelt koncept. Vi ser på de finansielle aspekter i eventøkonomien samt herunder hvordan du budgettere og risikovurdere eventet.

PR, KOMMUNIKATION & STORYTELLING
Kommunikationsstyring, medier og storytelling

Den gode historie er afgørende, når du sælger et produkt. I dette modul ser vi nærmere på storytelling og hvorfor dette har en afgørende betydning for markedsføringen af dit event. Derudover ser vi på en række essentielle kommunikationsmodeller og hvordan disse kan anvendes i praksis, når du skal sælge og markedsføre dit event. PR, Kommunikation & Storytelling giver dig altså redskaberne til at finde ind til den gode historie og tilrettelægge en stærk kommunikationsstrategi.

ONLINE EVENT MARKETING: Kampagnestrategier, Social Media & Digital Bevidsthed
Den digital strategi og online tilstedeværelse

I en verden, hvor vi konstant er omringet af oplevelser, digitale løsninger og underholdning, kan det være svært at skille sig ud. Eventbranchen kæmper om kundens opmærksomhed og derfor er det vigtig at vide, hvordan du bruger de digitale medier mest optimalt. På modulet ‘Online Event Marketing’ får du kendskab til de forskellige digitale medier og lærer hvordan du bruger dem til din fordel. Med det rette greb på de sociale medier og den rette kommunikation, kan du generere merværdi for brugeren, hertil får du indblik i konkrete cases fra branchen. På modulet lægges der vægt på, hvordan du selv udvikler en stærk digital strategi med henblik på at skabe bedre synlighed.

PROJEKTLEDELSE II
Ledelse af projekter, kommunikationsstyring og målformulering.

Projektarbejdsformen er en integreret del af eventbranchen og det stiller store krav til dig som projektleder. I modulet ‘Projektledelse II’ går vi endnu mere i dybden med projektledelse og ser blandt andet nærmere på målformulering, risikostyring, kommunikation og ledelse i projekter.

+ Virksomhedsbesøg

+ Mentorship-program

+ Event Management Masterclass-certificering

VIRKSOMHEDSBESØG

Som en del af Event Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkludere et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt skabes der en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

PERSONLIG SPARRING & COACHING

På Event Management Masterclass arbejder vi med dig og dine projekter. Med vores mentorship-program modtager du personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling gennem 3 sessions.