fbpx

EVENT MANAGEMENT MASTERCLASS

Med vores Event Management Masterclass-uddannelse gennemgår du 5 intensive moduler, bliver tilknyttet vores mentorship-program, møder eventbranchen på virksomhedsbesøg samt modtager en Event Management Masterclass-certificering. Se videoen eller læs mere herunder.

Kan kun tages hvis du har gennemført eller er igang med grundforløbet Innovative Event Management.

MODULERNE

EVENTLEDELSE & RISIKOANALYSE

Dette modul vil give dig en indgående indsigt i eventplanlægnings-processen på et professionelt niveau, samt give dig konkrete værktøjer til at styre og håndtere krævende events. Vi ser på, hvordan du skaber de bedst mulige rammer, og hvordan du laver en risikoanalyse, som sikrer, at du har styr på alle afgørende facetter og er i stand til at minimere risici i eventet.

PRODUCT MANAGEMENT

Eventbranchen er baseret på evnen til at skabe unikke oplevelser for forbrugeren. De events, der oplever størst succes, er som oftest dem, der skiller sig ud fra mængden og formår at skabe et unikt og udtryksfuldt produkt. I modulet ‘Product Management’ tager vi produktudvikling op på et helt nyt niveau. Vi ser på, hvordan du kan skabe de bedst mulige forudsætninger for at få succes med dit produkt, og du lærer derudover at skabe din egen product management-strategi. Du får brugbare værktøjer til at analysere kundebehov, kortlægge dine konkurrenter og udarbejde en markedsanalyse.

ONLINE EVENT MARKETING: Kampagnestrategier, Social Media & Digital Bevidsthed

I dette modul øges din digitale forståelse, og du vil lære, hvordan du kan skabe unik synlighed for dit produkt online. Vi ser på de seneste trends inden for den digitale udvikling og undersøger, hvilke strategier, der kan bringe dig forrest i køen, når du skal markedsføre et event.
Vi retter et skarpt blik på de nyeste redskaber og fremadstormende teknologier inden for de sociale medier, og vi dykker ned i allerede eksisterende cases og ser på deres styrker og udfordringer. Du lærer desuden at udvikle din egen kampagnestrategi.

PR, KOMMUNIKATION & STORYTELLING

Den gode historie er afgørende, når du sælger et produkt. I dette modul ser vi nærmere på storytelling og hvorfor dette har en afgørende betydning for markedsføringen af dit event. Derudover ser vi på en række essentielle  kommunikationsmodeller og hvordan disse kan anvendes i praksis, når du skal sælge og markedsføre dit event. PR, Kommunikation & Storytelling giver dig altså redskaberne til at finde ind til den gode historie og tilrettelægge en stærk kommunikationsstrategi.

FORRETNINGSUDVIKLING & EKSAMINATION

I det sidste modul ser vi på processen i at udvikle sin egen virksomhed og hvordan man kan skabe et konkurrencedygtigt og unikt koncept. Som en del af modulet indgår en gruppeeksamen, hvor I med udgangspunkt i de tidligere moduler skal afprøve jeres evner og skabe jeres eget forretningskoncept i eventbranchen.

+ Virksomhedsbesøg (tidligere: Universal Music, RedBull, Brøndby IF, The Bank m.fl.)

+ Mentorship-program

+ Event Management Masterclass-certificering

MENTORSHIP-PROGRAM

På Event Management Masterclass arbejder vi med dig og dine projekter. Med vores mentorship-program modtager du personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling.

RESERVÉR DIN PLADS

Deadline for tilmelding er den 17. november eller så længe der er pladser.

Datoer: 1. februar, 16. februar, 1. marts, 22. marts, 19. april

Tidspunkt: Alle moduler starter kl. 10:00 og har en varighed á 5 timer.

Sted: Maglekildevej 7, 4000 Roskilde

Pladser: 12 stk.

HVAD SKAL JEG BETALE

& HVORNÅR?

Reserverer du din plads inden den 8. november, får du 5% rabat oveni nedenstående priser.

Pris med rabat: 6.400 kr.

Du har afsluttet Innovative Event Management indenfor de seneste 6 mdr. eller er igang med at tage forløbet.

Du betaler 400 kr., når du reserverer pladsen.

Resterende beløb betales over 6 måneder fra 1. januar.

Normalpris: 8.000 kr.

Du har afsluttet Innovative Event Management for mere end 6 mdr. siden.

Du betaler 400 kr., når du reserverer pladsen.

Resterende beløb betales over 6 måneder fra 1. januar.

Når du reserverer din plads, indbetaler du 400 kr. som bekræftelse på din reservation. Dette beløb trækkes fra det samlede beløb, du skal betale. Det resterende beløb betales herefter over 6 månedlige rater fra 1. januar.