fbpx

EVENT MANAGEMENT MASTERCLASS

Med vores Event Management Masterclass-uddannelse gennemgår du 6 intensive moduler, bliver tilknyttet vores mentorship-program, møder eventbranchen på virksomhedsbesøg samt modtager en Event Management Masterclass-certificering.

Forløbet er udelukkende for tidligere eller nuværende deltagere på vores grundforløb.

Læs mere om modulerne herunder.

RESERVÉR DIN PLADS

Deadline for tilmelding er den 1. november eller så længe der er pladser.

ROSKILDE

Datoer: 17 jan, 30 jan, 13 feb, 21 feb, 14 mar, 27 mar

AARHUS

Datoer: 17 jan, 30 jan, 13 feb, 21 feb, 14 mar, 27 mar
Alle dage: Kl. 10 – 15
Kun pladser: 12 stk. (pr by)
EARLY BIRD RABAT 400 KR TIL DE FØRSTE 6 (5 TILBAGE) – FRATRÆKKES PRISEN HERUNDER.

Gå direkte: 6.400 kr.

Du har afsluttet grundforløb indenfor de seneste 12 mdr.
Du betaler 400 kr., når du reserverer pladsen.
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. december.

12 måneder efter grundforløb: 7.800 kr. 6950 kr.

Du har afsluttet dit grundforløb for mere end 12 mdr. siden
Du betaler 400 kr., når du reserverer pladsen.
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. december.

MODULERNE

EVENTPLANLÆGNING

Dette modul vil give dig en indgående indsigt i eventplanlægnings-processen på et professionelt niveau, samt give dig konkrete værktøjer til at styre og håndtere krævende events. Vi ser på, hvordan du skaber de bedst mulige rammer, og hvordan du laver en analyse, som sikrer, at du har styr på alle afgørende facetter og er i stand til at minimere risici i eventet.

PROJEKTLEDELSE II

Projektarbejdsformen er en integreret del af eventbranchen og det stiller store krav til dig som projektleder. I modulet ‘Projektledelse II’ går vi endnu mere i dybden med projektledelse og ser blandt andet nærmere på målformulering, risikostyring, kommunikation og ledelse i projekter.

PRODUCT MANAGEMENT

Eventbranchen er baseret på evnen til at skabe unikke oplevelser for forbrugeren. De events, der oplever størst succes, er som oftest dem, der skiller sig ud fra mængden og formår at skabe et unikt og udtryksfuldt produkt. I modulet ‘Product Management’ tager vi produktudvikling op på et helt nyt niveau. Vi ser på, hvordan du kan skabe de bedst mulige forudsætninger for at få succes med dit produkt, og du lærer derudover at skabe din egen product management-strategi. Du får brugbare værktøjer til at analysere kundebehov, kortlægge dine konkurrenter og udarbejde en markedsanalyse.

PR, KOMMUNIKATION & STORYTELLING

Den gode historie er afgørende, når du sælger et produkt. I dette modul ser vi nærmere på storytelling og hvorfor dette har en afgørende betydning for markedsføringen af dit event. Derudover ser vi på en række essentielle  kommunikationsmodeller og hvordan disse kan anvendes i praksis, når du skal sælge og markedsføre dit event. PR, Kommunikation & Storytelling giver dig altså redskaberne til at finde ind til den gode historie og tilrettelægge en stærk kommunikationsstrategi.

ONLINE EVENT MARKETING: Kampagnestrategier, Social Media & Digital Bevidsthed

I en verden, hvor vi konstant er omringet af oplevelser, digitale løsninger og underholdning, kan det være svært at skille sig ud. Eventbranchen kæmper om kundens opmærksomhed og derfor er det vigtig at vide, hvordan du bruger de digitale medier mest optimalt. På modulet ‘Online Event Marketing’ får du kendskab til de forskellige digitale medier og lærer hvordan du bruger dem til din fordel. Med det rette greb på de sociale medier og den rette kommunikation, kan du generere merværdi for brugeren, hertil får du indblik i konkrete cases fra branchen. På modulet lægges der vægt på, hvordan du selv udvikler en stærk digital strategi med henblik på at skabe bedre synlighed.

STRATEGI & ØKONOMI

I dette modul ser vi nærmere på samspillet mellem strategi og økonomi i events. Hvordan defineres en holdbar strategi som kan implementeres enten i projektet eller organisationen, så det opnåes et maksimalt udbytte. Endvidere ser vi på de finansielle aspekter i eventsøkonomien samt herunder budgettering og håndtering. Som er et krav når du skal udarbejde budgetter i enten projektet eller organisationen.

+ Virksomhedsbesøg

+ Mentorship-program

+ Event Management Masterclass-certificering

VIRKSOMHEDSBESØG

Som en del af Event Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkludere et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt skabes der en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

MENTORSHIP-PROGRAM

På Event Management Masterclass arbejder vi med dig og dine projekter. Med vores mentorship-program modtager du personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling.