EVENT MANAGEMENT MASTERCLASS

Tilmeldingen er lukket
Begrænset antal pladser: 14

FORLØBET

Ønsker du at tage din karriere i eventbranchen til næste niveau? 

Med Event Management Masterclass tager du dine kompetencer og karriere til nye højder. Forløbet er en overbygning for dig som allerede har en grundlæggende viden om event management, eventuelt fra vores grundforløb ‘Innovative Event Management’. 

 

På masterclassen gennemgår du 6 intensive moduler, bliver undervist af dygtige, etablerede fagfolk fra eventbranchen, arbejder med spændende cases og får mulighed for personlig sparring. Desuden kan du også se frem til et spændende virksomhedsbesøg. Af samme årsag udbydes også kun et begrænset antal pladser, så vi kan sikre kvaliteten på forløbet.

* Event Management Masterclass er for dig som har taget vores grundforløb Innovative Event Management, eller dig der allerede har lidt erfaring fra eventbranchen.

Her er dit udbytte

  6 nye intensive moduler med en række nye undervisere direkte fra branchen.
  Længere og mere dybdegående moduler, med mere tid til den enkelte.
  Virksomhedsbesøg hos en spændende organisation i eventbranchen.
  Personlig sparring med en professionel fra branchen. Omhandlende dine karrierevalg eller projekter.
  Et væsentligt styrket cv, et udvidet netværk, større indblik og viden om branchen samt nye konkrete værktøjer.
Ansøgningen er lukket

Der er kun 14 pladser på forløbet

Roskilde

  Sted

Maglekildevej 7, Roskilde

  Kursusdage

Datoer kommer snart

  Uddannelsesbevis

Kursusbevis som dokumentation, til dit CV og LinkedIn

Den samlede pris er: 7450 kr.

Eller 18oo kr./mdr. over 4 måneder

Har du deltaget eller deltager du på Innovative Event Management er din pris: 6250 kr.
Eller 15oo kr./mdr. over 4 måneder

Sådan er forløbet opbygget

Eventplanlægning & sikkerhed

Dette modul vil give dig en indgående indsigt i eventplanlægnings-processen og ledelsen heraf, samt give dig konkrete værktøjer til at styre og håndtere events. Vi ser på, hvordan du skaber de bedst mulige rammer, og hvordan du laver en analyse, som sikrer, at du har styr på alle afgørende facetter og er i stand til at minimere risici i eventet. Derudover ser vi på sikkerhed i events og hvordan man skaber de bedste forudsætninger for dette.

Sparring (Session 1 - opstart)

I første sparringssession med din mentor finder vi frem til, hvad du ønsker at bruge mentorship-programmet til. Uanset hvad du søger sparring omkring, vil vi sammen definere dine mål og ambitioner, kortlægge de første skridt og udvikle en skræddersyet plan. Vi vil hjælpe dig med at afdække dine styrker og svagheder, og sammen vil vi skabe det fundament, der er nødvendigt for succesfuldt at træde ind i eventbranchen.

Product Management

Eventbranchen er baseret på evnen til at skabe unikke oplevelser for forbrugeren. De events, der oplever størst succes, er som oftest dem, der skiller sig ud fra mængden og formår at skabe et unikt og udtryksfuldt produkt. I modulet ‘Product Management’ tager vi produktudvikling op på et helt nyt niveau. Vi ser på, hvordan du kan skabe de bedst mulige forudsætninger for at få succes med dit produkt, og du lærer derudover at skabe din egen product management-strategi. Du får brugbare værktøjer til at analysere kundebehov, kortlægge dine konkurrenter og udarbejde en markedsanalyse.

Økonomi & risikovurdering af events

I dette modul ser vi nærmere på samspillet mellem økonomi og risikoprofilen i events. Hvordan defineres en holdbar strategi som mindsker risikoen og sikre et profitabelt koncept. Vi ser på de finansielle aspekter i eventøkonomien samt herunder hvordan du budgetterer og risikovurderer eventet.

PR, kommunikation & storytelling

Den gode historie er afgørende, når du sælger et produkt. I dette modul ser vi nærmere på storytelling og hvorfor dette har en afgørende betydning for markedsføringen af dit event. Derudover ser vi på en række essentielle kommunikationsmodeller og hvordan disse kan anvendes i praksis, når du skal sælge og markedsføre dit event. PR, Kommunikation & Storytelling giver dig altså redskaberne til at finde ind til den gode historie og tilrettelægge en stærk kommunikationsstrategi.

Online event marketing: kampagnestrategier, SoMe & digital bevidsthed

I en verden, hvor vi konstant er omringet af oplevelser, digitale løsninger og underholdning, kan det være svært at skille sig ud. Eventbranchen kæmper om kundens opmærksomhed og derfor er det vigtig at vide, hvordan du bruger de digitale medier mest optimalt. På modulet ‘Online Event Marketing’ får du kendskab til de forskellige digitale medier og lærer hvordan du bruger dem til din fordel. Med det rette greb på de sociale medier og den rette kommunikation, kan du generere merværdi for brugeren, hertil får du indblik i konkrete cases fra branchen. På modulet lægges der vægt på, hvordan du selv udvikler en stærk digital strategi med henblik på at skabe bedre synlighed.

Sparring (Session 2 - afsluttende)

Din afsluttende session er din chance for at trække alle tråde sammen, hvor der samles op på dit masterclass-forløb. Vi vil gennemgå din udvikling og dine resultater samt identificere dine næste skridt. Din mentor vil give dig værdifulde råd om, hvordan du kan fortsætte din udvikling på egen hånd mod en stærkere karriere i eventbranchen. Når du afslutter Event Management Masterclass med vores mentorship-program, kan du forvente at have opnået betydelige fremskridt og stå i en stærkere position for at få succes i eventbranchen.

Projektledelse II

Projektarbejdsformen er en integreret del af eventbranchen og det stiller store krav til dig som projektleder. I modulet ‘Projektledelse II’ går vi endnu mere i dybden med projektledelse og ser blandt andet nærmere på målformulering, risikostyring, kommunikation og ledelse i projekter.

Virksomhedsbesøg

Med vores virksomhedsbesøg tager vi ud og besøger en virksomhed som arbejder med eventbranchen. Med henblik på at se hvordan de arbejder, få et indblik i deres organisation og evt. problemstillinger de berører. Og så er det selvfølgelig en mulighed for at knytte netværk.

Personlig sparring & coaching

Vores mentorship-program er en intensiv sparring undervejs på din masterclass med en professionel, hvor du får mulighed for at fordybe dig i det du ønsker. I de fastsatte sessioner vil din mentor arbejde tæt sammen med dig, hjælpe dig med at sætte mål og udvikle en individuel plan for din karriere. Uanset om du har brug for karriererådgivning, hjælp til konkrete projekter eller andet, er vores masterclass med mentorship-program en enestående mulighed.

Virksomhedsbesøg

Som en del af Event Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkluderer et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt skabes der en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.

Skal man have et projekt for at deltage?

Nej det skal du ikke. Du behøver ikke komme med et konkret projekt for at deltage på forløbet.

Hvordan foregår mentorordningen?

Du vil møde mentorer på forløbet gennem 2 sessions á 20 min. Her sparre mentorerne med dig omkring din vej ind i branchen, hvor fokus ligger på din personlige udvikling. Ligeledes kan der tages udgangspunkt i konkrete problemstillinger eller eventuelle projekter du er i gang med. Uanset hvad, så handler mentorordning om at skabe de bedste forudsætninger for dine ambitioner.

Hvordan foregår virksomhedsbesøget og hvad er formålet?

Idéen bag virksomhedsbesøget er at vi skal møde branchen derude hvor tingene forgår. Blive introduceret til en konkret virksomhed, netværke og høre omkring deres take på branchen. Det er en oplagt mulighed for at kigge ned i maskinrummet. Vi har besøgt en lang række forskellige virksomheder i branchen og besøgene foregår typisk en hverdag.

Hvad mere får jeg ud af at deltage, nu hvor jeg har taget grundforløbet?

Grundforløbet har givet dig nogle generelle forudsætninger for forståelse af branchen og dens sammenhængskraft. På overbygningen går vi meget mere i dybden med konkrete emner, vi løfter simpelthen niveauet yderligere, så du står så stærkt som muligt i branchen. Du får helt nye kontakter, et utrolig stærkt cv, en plan for din videre karriere og værktøjer til at skabe vejen foran dig.

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for dig med lidt erfaring fra eventbranchen eller tidligere/nuværende deltagelse på Innovative Event Management.

Hvorfor er der kun 14 pladser?

Vi ønsker at sikre at der er nok tid til at vi kan gå i dybden med den enkelte. Så du får det maksimale udbytte af forløbet. Vi ved at dem som kommer igennem vores masterclass har rigtig gode forudsætninger for en fremtid i branchen, dette skyldes bl.a. at vi har mere fokus på den enkelte.

Er der nogen eksamen på Masterclassen?

Nej, der afholdes ingen eksamen på Event Management Masterclass.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har gjort det nemt og bekvemt, så det ikke er en dyr udskrivning at deltage på forløbet. Beløbet deles op over 5 måneder, og betales den sidste hverdag i hver måned. Du kan se hvornår ratebetalingen begynder i boksen under tilmelding. 

Tidligere deltagere

giver forløbet 4.7 á 5

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål.

Jane Brejnholt 

+45 71 74 74 19
kundeservice@innovativeevent.dk
Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

+45 71 74 74 19