MØD VORES EVENT MANAGERS: Steffen Rosenkjær Kristiansen

Hvert år hjælper Innovative Event Management nye event managers til en karriere i eventbranchen. Vi er et kreativt brancheforløb, som hjælper ambitiøse eventmagere med at etablere sig i branchen. Gennem undervisning fra erfarne branchefolk, kommer du helt tæt på branchen, og opbygger samtidig et stærkt netværk. Vi har talt med vores nuværende deltager, Steffen Rosenkjær Kristiansen, om hans drømme og mål for at deltage i forløbet.

Hvorfor har du valgt at søge ind på Innovative Event Management?


“Jeg har søgt ind, da jeg har arbejdet med teaterproduktion i over 10 år, men jeg har aldrig rigtigt lært det teoretiske bag event management. Alle arrangementer er gået rigtigt flot, men derfor er det jo altid sjovt at lære, hvorfor det er gået godt – og om det kan gøres bedre! Derudover har jeg en uddannelse fra KU som jurist, og jeg har derfor ikke mulighed for at opnå en uddannelse på anden måde på nuværende tidspunkt.”

Hvad håber du på at tage med dig fra forløbet?


“Jeg håber (og har til dels allerede fået bekræftet), at jeg kan lære det teoretiske bag tilblivelsen af et event som en helhed. Jeg kan derfor trække på min praktiske erfaring allerede nu, og se hvorfor nogle events virker bedre end andre – og det er jo den bedste erfaring at tage med.”

Hvad drømmer du om at opnå inden for eventbranchen? Hvor vil du gerne ende henne?


“Jeg håber og tror på, at jeg på den lange bane kan leve 100% af events. Og hvis det samtidig kan give mig en scene med plads til alt fra teater til impro, stand-up og musik, så er den største drøm nået.”

Hvorfor synes du, at man skal sende en ansøgning til Innovative Event Management?


“Det skal man bare, hvis man elsker events. Du opnår teoretisk viden set i relation til praktiske eksempler, hvilket i min optik giver det bedste overblik. Din nylærte viden bliver oven i købet præsenteret af nogle formidlere, som i forvejen har fingeren på pulsen og som klart brænder for deres område. Du bliver i princippet køreklar til at starte din egen idé op og køre den i mål – og til evaluering. Klart anbefalelsesværdigt!“


Har du en drøm om at skabe kreative og unikke events? – Innovative Event Management er et karrierefremmende forløb, som giver dig de redskaber og den viden, som du skal bruge, hvis du gerne vil ind i eventbranchen.