Mød vores underviser #2: Frederik Svinth

Eventbranchen favner mange forskellige typer erhverv. På Innovative Event Management bliver du undervist af dygtige branchefolk, som bevæger sig inden for rigtig mange forskellige aspekter af branchen. På den måde vil du som kursist få et bredt indblik i det professionelle arbejde med events, så du kan blive inspireret til at finde din plads i branchen. I dette blogindlæg kan du møde vores underviser Frederik Svinth, Kaospilot, iværksætter og foredragsholder.

Vi skal snakke mere sammen


Frederik startede på Kaospilot uddannelsen i 2010. Han har arbejdet som projektleder for Mejlgade for Mangfoldighed, som var en gadefest i Aarhus, hvor forskelligheden blandt mennesker og kulturer er blevet fejret, med musik, dans og andre kulturelle tilbud.

Frederik Svinth

Herefter har han arbejdet på en række forskellige projekter der modarbejder ensomhed. Netop dette formål er grundlaget for samtalespillet SNAK, som Frederik har udviklet. Spillet skal bruges som katalysator for at starte meningsfulde samtaler: SNAK går ud på at sætte gang i de gode snakke der gør at vi kommer tættere på hinanden (snakspil.dk).

At hjælpe mennesker til at få det bedste ud af deres relationer, er et formål som Frederik også arbejder med som foredragsholder. Han drømmer om at skabe en ramme, hvor det at have en meningsfuld samtale bliver noget naturligt (snakspil.dk). “Jeg er meget på højskoler og forsøger også at nå ud til virksomheder, da jeg tror det er vigtigt også her at have fokus på den mentale hygiejne.” – fortæller Frederik. I oplæggene forsøger Frederik at udfordre, for at sætte gang i debatten og starte den gode samtale om svære emner.

Derudover arbejder han som underviser på UCC, hvor han uddanner personale i at bruge OCN metoden. “En metode der hjælper pædagogiske institutioner med at skabe tydelig og anerkendelse af den læring, de borgere der arbejdes med, tilegner sig hos dem.”

Eventbranchen som arbejdsplads

Eventbranchen breder sig til meget andet end festivaler og kreative events. Kreativ markedsføring, netværksevents og nye mødeformater, betyder at der er behov for eventeksperter i mange andre erhverv.
Hvis du sørger for at styrke dine kompetencer bevidst, så du kan det som profession så vil det også være nemmere at overføre til andre fag end blot eventbranchen, fortæller Frederik. Og det kan styrke din position på jobmarkedet.

Når man har arbejdet mange år i eventbranchen, hvilke event gør så størst indtryk?
Da vi fyrede Mejlgade For Mangfoldighed af, var jeg midt på eftermiddagen enormt rørt at det liv der var og eventet med sin mangfoldighed faktisk levede op til sit navn” fortæller Frederik.

Som eventarrangør vil du i mange tilfælde have ansvaret for en række medarbejdere. Og det er et stort ansvar. Frederik råd til andre ledere er at: du skal være kritisk overfor din egen lederstil. En rigtig vigtig faktor, især i eventbranchen hvor der bl.a. er mange frivillige, er at du som leder skal sørge for at tage ansvar for at dem du leder, ikke brænder ud. De har brug tydelige rammer og tydelig ledelse.

Du kan læse mere om Frederik Svinths arbejdet på: www.frederiksvinth.com
Vil du gerne vide mere om projektledelse inden for eventbranchen? Bliv en del af Innovative Event Management. Læs mere her.