Mikkel Sönnichsen fra Concrete Lab: Lær af andres erfaringer

Foto: Mads Fisker

På Innovative Event Management bliver du undervist af dygtige branchefolk, som bevæger sig i mange forskellige aspekter af eventbranchen. Èn af dem er Mikkel Sönnichsen. Mikkel er uddannet Kaospilot og stifter af det Nørrebro-baserede pladeselskab og managementbureau, Concrete Lab. Vi har taget en snak med den kreative kaospilot om hvilke kvaliteter der er vigtige at tilegne sig, når man drømmer om at arbejde i eventbranchen.

Lad dig inspirere af andre

Med en uddannelsesbaggrund som Kaospilot og et CV med erfaringer fra blandt andet Vega og Vice, har Mikkel tilegnet sig en  bred vifte af viden, som har dannet grundlag for hans karriere.

“Det er meget vigtigt at danne sig et bredt overblik over mulighederne, når man arbejder med event-formatet. Se og lære af andres erfaringer for hurtigere at nå det bedste resultat. Måske endda et resultat der overrasker én selv?

Desuden påpeger Kaospiloten at det kan være en fordel at tilegne sig viden om formatet for at kunne finde sin egen vej i den jungle, kulturscenen er:Har man en idé om, hvordan og hvorfor folk omkring én gør, som de gør, så er det også nemmere selv at finde ud af, hvordan man laver de bedst mulige ting”

Som en erfaren event deltager har Mikkel oplevet mange forskellige typer event. Hvis man spørger ham, hvad det mest innovative event han selv har deltaget i er, så svarer han blandt andet Sejerø Festival som han besøgte første gang i sommer: “Sejerø Festival viste mig virkelig nye veje at gå i forhold til formidling af kunst og rammesætning af en festival.

For Mikkel så inspireres han af events der er baseret på en mening eller en tro som folk har og som er gennemførte fra start til slut. Og dét mener han Sejerø Festival formår at opfylde. 

Lad dig inspirere af dine omgivelser


Der kan være mange forskellige tilgange til eventbranchen og det handler om ikke kun at gå den lige vej, men i stedet: “Tag ud og se ting, der ikke umiddelbart tiltaler jer og kom i kontakt med mennesker der inspirerer” fortæller Mikkel. Han fortsætter “
Sæt noget op sammen med dem og gør det igen.

Markedet skifter meget, så det er vigtigt hele tiden at være i kontakt med andre mennesker og se hvilke nye veje folk går. 

Drømmer du også om en karriere inden for eventbranchen? Læs mere om Innovative Event Management her.