7 måder at få ideer til dit næste event

Foto: Unsplash

At udvikle nye ideer til forskellige events hele tiden kan godt være hårdt at gøre til tider. Derfor har vi samlet 7 måder der kan hjælpe dig med at udvikle nye ideer til dit næste event.

1. Brainstorming
Start med en brainstorming session, hvor du og dit team kan komme med så mange idéer som muligt. Det kan hjælpe med at få kreative idéer på bordet.

2. Spørg dine kunder
Tal med dine kunder eller målgruppe for at finde ud af, hvad de gerne vil have. Du kan bruge sociale medier eller en undersøgelse til at få feedback.

3. Se på tidligere events
Se tilbage på tidligere events, du har afholdt, og se, hvad der fungerede godt og hvad der kunne forbedres. Dette kan give dig ideer til, hvordan du kan gøre dit næste event endnu bedre.

4. Få inspiration fra andre events
Kig på andre events inden for din branche eller andre relaterede industrier for at se, hvad der fungerer godt og hvad der ikke gør det

5. Find en kreativ partner
Samarbejd med en kreativ partner eller event planner, som kan hjælpe med at brainstorme idéer og bringe nyt liv til dit event.

6. Følg tendenser
Følg med i tendenser inden for din branche eller generelt, og prøv at inkorporere dem i dit event på en relevant måde.

7. Lav en mindmap
Lav en mindmap med alle dine idéer og kategoriser dem derefter efter relevans og gennemførlighed. Dette kan hjælpe med at organisere dine tanker og finde de bedste idéer.