Her kan du se et udvalg af vores undervisere
Anne Jensen har været en del af ledelsen på festivalerne NorthSide og Tinderbox i henholdsvis Aarhus og Odense. Med et skarpt fokus på digital markedsføring og social dialog arbejdede hun med festivalernes eksterne profilering, og har stor erfaring med, hvordan man udvikler og brander events på årlig basis.
Tidligere har hun været ansat ved Promus, produktionscenteret for rytmisk musik i Aarhus, hvor hun var med fra starten til at etablere og definere retningen. Derudover har hun arbejdet for SPOT Festivals ledelse samt beskæftiget sig med kulturpolitik samt været koordinator for en tænketank for musikken, nedsat af kulturrådmanden i Aarhus Kommune.
Anne er cand.mag. i musikvidenskab og fransk fra Aarhus Universitet og er også udøvende musiker i duoen The Shrines.
Simon er medstifter og partner i den kreative konsulentvirksomhed B Group, hvor han har skabt partnerskaber med virksomheder som Carlsberg, Royal Unibrew, SmukFest, WiMP, VEGA m.fl. Virksomheden har fået stor succes på kort tid og er lige nu aktiv på det skandinaviske marked.
Fra 2011 til 2015 arbejdede Simon som A&R og Product Manager hos Universal Music Denmark, hvor han var involveret i en lang række musikudgivelser fra selskabets helt store danske artister, heriblandt Shaka Loveless, Wafande, L.I.G.A., Magtens Korridorer, Suspekt, Cisilia, Vild Smith, Panamah og Julias Moon.
Anna Lund er cand.mag. i kommunikation, med speciale i medieformidlet kommunikation, fra Aalborg Universitet. Hun var i perioden 2006 til 2011 ansat som projektleder for Økologisk Landsforening, hvor hun har varetaget opgaver som udvikling, planlægning, afvikling, teamledelse, eksterne og interne samarbejder samt evaluering af markedsføringskampagner, forbrugerkampagner, events og PR for virksomheden.
Anna har projektledelse, som en af sine spidskompetencer, og arbejder i dag som festivalchef for FOOD Festival.
Bertel Østergaard er til daglig Sponsor- & Eventkonsulent hos Thy Erhvervsforum. Herigennem agerer Bertel sparringspartner og ressourceperson for en række individuelle eliteatleter, såvel som kommunes elitesatsklubber, i Thisted Kommune med de omkringliggende facetter indenfor elitesport. De primære arbejdsopgaver omhandler blandt andet kommunikation, branding, konceptudvikling, marketing og sponsorater.
Bertel er uddannet cand.it (ITKO) fra Aarhus BSS. Dertil har han også taget en læst Sport Management på UCN i Aalborg. Efter endt uddannelse flyttede han hjem til Thy, hvor han også oprindeligt er opvokset.
Laurits er en af stifterne af booking & management virksomheden PREP som arbejder målrettet med forbedre vækstlaget i musikbranchen. PREP har kontor i hjertet af København, men har visioner om at brede sig ud til at blive et landdækkende booking og management, med tilknyttede medarbejdere og artister i alle dele af landet. Laurits har allerede gjort sig bemærket med et alternativt ”take” på managementfaget og ønsker at professionalisere arbejdsgangene for talentmassen i den danske musikbranche.
Til dagligt arbejder Laurits med at udvikle og skabe Heartland Festival, som har vist sig at være en af de mest fremadbrusende festivaler herhjemme. Hertil er Laurits ansat i Live Nation, som er verdensstørste koncertarrangør og producerer nogle af de største koncerter vi har på dansk grund.
Peter Bek har været en del af branchen siden 1993 og har en bred erfaring i hvordan branchen fungerer, både indefra og “ude” i markedet blandt forbrugerne. Til dagligt arbejder han som Marketing Manager hos en global softwarevirksomhed, som driver et data-analyseværktøj til live entertainment industrien med henblik på bedre kunde-indsigt og deraf følgende bedre markedsføring af live events.
Tidligere har han siddet som International Marketing Manager hos Universal Music med ansvar for lancering og markedsføring af udenlandske udgivelser i Danmark med bl.a. U2, Elton John, Rammstein, Metallica, Take That, Paul McCartney mv, og senere har han været ansvarlig for PR/marketing hos en af landets mest respekterede koncertpromotere, DTD Concerts. Peter har også drevet sit eget artist management, musiklabel og sync-agentur gennem en årrække.
Christian Thomsen arbejder til dagligt som leder i virksomheden Basic Events Scandinavia. Tidligere har Christian arbejdet som Nordic Race Director hos Golazo Nordic (tidl. Color Run). Her har han været ansvarlig for organiseringen af 20 events i Skandinavien og stået i spidsen for produktion og afvikling af halvdelen.
Tidligere har han som projektleder haft det overordnede ansvar for koordineringen og afviklingen af EuroClub – den officielle natklub for Eurovision Song Contest 2014. Senere samme år var han eventkoordinator i forbindelse med ‘Brasilien på Bryggen’ under Fodbold VM i 2014 og Euroscience Open Forum i Carlsberg Byen.
Christian er cand.scient.soc i geografi og internationale udviklingsstudier og er certificeret i PRINCE2 Foundation og projektstyring.
Emil Spangenberg arbejder til dagligt som CEO og Founding Partner i virksomheden Frame & Work. Tidligere har Emil arbejdet som Head of Communications hos Wonderful Copenhagen. Han var her ansvarlig for kampagne- og event-kommunikation samt den overordnede Kommunikationsstrategi.
Emil er uddannet i Music Management på Rytmisk Musikkonservatorium, men har primært slået sine folder indenfor den brede kultur. Han har blandt været ansat i det kreative bureau WeMadeThis samt været talsmand og presseansvarlig for Eurovision Song Contest 2014.
Kristine Kloch Jeppesen er cand. mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet og i dag sponsorchef for Aarhus Festuge.
Kristine har siden 2008 arbejdet på Aarhus Festuge, hvor hun startede i kommunikationsafdelingen med afstikkere til festugens produktionsarbejde. I 2009 begyndte hun at arbejde fuldtid med fundraising og sponsering, der siden 2010 har været en selvstændig enhed i Aarhus Festuge.
I sit arbejde som sponsorchef arbejder Kristine blandt andet med den stærke fortælling, idéudvikling, direkte salg og strategiske partnerskaber.
Alice er cand.soc. i Organisational Innovation & Entrepreneurship fra CBS. Her har hun især beskæftiget sig med co-creation og brugerinddragelse i kreative og innovative processer.
Alice har udover en stærk teoretisk ballast indenfor dette felt stor praktisk erfaring, som hun har opnået via sit arbejde med, og opbygning af, iværksætterfællesskabet The Rabbit Hole. Her har hun fokuseret på, hvordan inddragende og kreative processer kan skabe synergier på tværs af kompetencer og projekter.
Alice har udover en stærk teoretisk ballast indenfor dette felt stor praktisk erfaring, som hun har opnået via sit arbejde med, og opbygning af, iværksætterfællesskabet The Rabbit Hole. Her har hun fokuseret på, hvordan inddragende og kreative processer kan skabe synergier på tværs af kompetencer og projekter.
Kristine er direktionskonsulent hos Roskilde Festival, hvor hun bl.a. arbejder med projektporteføljestyring – herunder organisationens projektmetode. Derudover har hun tidligere arbejdet som chef for Roskilde Festivals kunstproduktion. Her var hun ansvarlig for projekt- og frivilligledelse, og sad med ansvaret for at virkeliggøre idéer og koncepter, der blev skabt af festivalens frivillige kurator-team og de kunstnere som festivalen engagerer i programmet.
Kristine er uddannet fra CBS med en bachelor i Erhvervsøkonomi og Filosofi og en kandidat i Management of Creative Business Processes og derudover er hun certificeret IPMA D projektleder.
Stine arbejder til dagligt med alt inden for projektledelse, kuratering, frivillighed, kultur-iværksætteri, strategisk udvikling, fundraising samt sponsorater. Stine er leder af Foreningen Maker, en non-profit forening hvis formål er at udbrede kendskab til og interesse for maker-kultur og teknisk iværksætteri. Her er Stine blandt andet ansvarlig for Copenhagen Maker Festival – Københavns eneste Maker Faire – der blev afholdt første gang i 2016, for aktiviteter i fab lab’et Underbroen under Langebro, samt iværksætter af læringsfestivalen ”Creating Maker Mindsets”, der sætter fokus på unge og teknologi.
Stine har desuden arbejdet i den midlertidige innovationsafdeling, Orange Innovation, hos Roskilde Festivalen og som Curation Lead for ”TEDxCopenhagen”. Stine er kandidat i Performance Design og Virksomhedsstudier fra Roskilde Universitet.
Mikkel Sönnichsen er stifter af det Nørrebro-baserede pladeselskab og managementbureau Concrete Lab, der blandt andet huser bandet COCO MOON og Mikkels eget elektroniske projekt Asta Fall. Udover det indgår han i den københavnske undergrund som komponist af teatermusik, DJ, producer og med techno-projektet bent hugo.
Mikkel er uddannet Kaospilot og har tidligere arbejdet med forretningsudvikling for Tambourhinoceros, Guld og Løvenholdt, Jyske Bank og Youth Solutions Africa, samt startet og drevet et studie og musikkollektiv, Mad MIDI Collective, i Aarhus.
Sidsel arbejder som projektchef hos Roskilde festival, hvor hun udvikler og underviser i projektmetode, samt bygger bro imellem projekter og strategien. Hun er født ud af et digitalt landskab hos Danske Spil, hvor hun både har været projektleder af større internationale projektgrupper omkring Oddset og små satellit-projekter med en høj grad af iværksætterånd.
Sidsel har således arbejdet med både agile kontekster og indenfor klassisk projektmetode og ser styrker i begge lejre. Hun er metodeekvilibrist og altid nysgerrig på at finde de rette greb til at agere mest effektivt i forskellige kontekster. Sidsel er derudover certificeret i Prince 2 og NLP Business practitioner.
Cille Veje er cand.mag. i oplevelsesøkonomi og ejer af Cille Veje Oplevelsesdesign – et kreativt bureau med fokus på musikken. Her beskæftiger hun sig med alt fra PR til booking, undervisning og ide & konceptudvikling.
Cille har været booker på VEGA og lavet koncert-PR for acts som Suspekt, Dúné, Stine Bramsen, Anne Linnet, Scarlet Pleasure mfl. Derudover har hun udviklet projekter til en varieret skare af klienter – blandt andet Belvedere Vodka, Moet, DIESEL, Ford, Train og Eurovision – og underviser på alt fra Det Jyske Musikkonservatorium til KEA og Aarhus Universitet.
Simon Bergkjær er uddannet som KaosPilot i Aarhus og har efterfølgende arbejdet som projektleder hos Roskilde Festival. Hans primære arbejdsområde har været hos innovationsenheden Orange Innovation.
Simon arbejder i dag hos VICE Media Scandinavia hvor han bl.a. er event ansvarlig. Tidligere har han været med til at udvikle MADE Festival, som er et nyt DIY projekt med fokus på teknologi, gadgets, kreativitet og vidensdeling.
Julie Alina Iwinski har en bachelor i design og kulturøkonomi fra Syddansk Universitet i Kolding. Derudover er Julie cand.mag. i æstestik og kultur fra Aarhus Universitet. Hun har siden 2013 arbejdet som eventkoordinater for bland andet Spillestedet V58 og Ladies First.
Til daglig arbejder Julie hos Aarhus Filmværksted, som projektleder og eventkoordinater, hvor hun har ansvaret for filmfestivaler, kampagnestrategier, sociale – og netværksarrangementer, foredrag, workshops og seminarer. Derudover arbejder hun med konceptudvikling, ledelse af medarbejdere, budgettering, planlægning/koordinering, rekruttering, afvikling, udarbejdelse af grafisk materiale, CMS system, rådgivning, sociale medier samt som indspilningsleder, producer og instruktørassistent for filmproduktionen hos Aarhus Filmværksted.
Julie er medstifter af virksomheden ‘Your ID Story A/S’, hvor hun arbejder med visuel kommunikation, videomarkedsføring, kommunikation og sociale medier. Samtidig er hun producer, konceptudvikler og økonomiansvarlig for virksomheden.
Sofie Westh er medstifter, næstforperson og projektleder i foreningen Another Life, der arbejder for at fremme og understøtte repræsentation af minoriserede personer i den danske musikbranche. Another Life har fokus på at intersektionel ligestilling øges og at diskriminerende adfærd italesættes og mindskes på et strukturelt plan.
Sofie er desuden medstifter af klubkonceptet, madcyril, hvor der skabes alternative club-aftener i samarbejde med bl.a. Hotel Cecil, Loppen, Pumpehuset og promotionvirksomheden smash!bang!pow!.
Foruden at arbejde i musikbranchen er Sofie aktiv på den københavnske musikscene, som bassist og komponist i postpunkbandet Deadpan og poprockbandet Senso.
I øjeblikket er Sofie ved at skrive sin bachelor i Music Management på Rytmisk Musikkonservatorium, hvor hun er forperson i Diversitetsrådet. Ved årsskiftet flytter hun til London.
Rasmus Lang Eriksen har arbejdet med projektledelse i en række projekter, blandt andet i forbindelse med Aarhus Kulturnats børneunderholdning, produktudvikling og marketing for Udenrigsministeriet, ved Mejlgade For Mangfoldighed 2013 og i forbindelse med store fester på Kaospiloterne.
Rasmus har arbejdet med businessledelse ved Resonans i København og har lavet strategi- og visions-workshops for Bodhi Khaya Retreat i Sydafrika. Han er herudover mindfulnessinstruktør ved Cure2Life i Aarhus, og har erfaring med en hel del processledelse fra en række events og projekter.
Oliver Lewis Christensen er uddannet KaosPilot og arbejder blandt andet som innovationskonsulent. Derudover er han certificeret LEGO SeriousPlay Facilitator og har en bred erfaring med og forståelse for kreative gruppeprocesser.
Oliver har været gæsteunderviser på Nørgaards Højskoles Event Making linje, og han har blandt andet været med til at skabe events som ‘Never Ending Party’, som har 10-års jubilæum i år, ‘Borgmesterkontoret’ som var en del af forrige års Mejlgade For Mangfoldighed i Aarhus, samt ‘Bag Døren’, som foregik under Aarhus Kulturnat og blev skabt i samarbejde med unge fra Frontløberne og lokale kunstnere.
Simon Fernando arbejder i dag i Tivoli som Commercial Manager. Tidligere har Simon arbejdet som marketing- og eventansvarlig på Aarhus Teater. Han er en kulturel entreprenør, uddannet kunst- og kulturleder og har en baggrund som iværksætter.
Udover at varetage Aarhus Teaters visuelle identitet, har han været community manager og markedsført både de store shows og mindre pop-up events. Han har undersøgt medieudviklingen og et samfund, der er i hastig forandring – han holder oplæg om de unikke muligheder, der er på de sociale medier og bliver ofte brugt til sparring omkring relations-opbygning og strategisk markedsføring.
Mads Laier er cand.mag. i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet, med speciale i kreative processer, og med flere års erfaring i kulturindustrien, har han en stærk praktisk og teoretisk forudsætning for at arbejde professionelt med kultur.
I sit arbejde som ansvarlig for kommunikation og publikumsudvikling på spillestedet Radar, har Mads arbejdet med brugerinddragelse, projektledelse og idéudvikling på en lang række projekter. For eksempel opstart af et nyt spillested i Aarhus-bydelen Gellerup, nydesign og rebranding af spillestedet i forbindelse med flytningen til Godsbanen, og senest med Aarhus 2017-projektet RETHINK_Radar. Mads har desuden stor erfaring med fundraising, sponsorater og leverandørsamarbejde samt strategisk kommunikation og pressekontakt.
Igennem sit arbejde med både frivillige organisationer og kulturelle virksomheder, har Signe fået en bred forståelse for projektledelse, herunder fundraising og sponsorsamarbejder. Senest har hendes virksomhed Artoteket fundet opstartskapital gennem crowdfunding-siden Kickstarter.
Mia har arbejdet med PR, kommunikation og marketing for den amerikanske PR virksomhed Status Creative. Hun har 15 års erfaring, hvor hun har skabt succesfulde strategier og events. Hun har en kommercielt mindset og et stort internationalt kendskab.
Hun har blandt andet arbejdet med: Amnesty International, Copenhagen Pride, MAC, Apple, Shout Cph, Bill Clinton, Volkswagen, and many more. I dag bruger Mia sine mange års erfaringer inden for branchen i Ri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, hvor hun arbejder som CMO.
Mai arbejder som kommunikationsansvarlig på Distortion i København og Karrusel i Odense. Som kommunikationsansvarlig sidder hun blandt andet med arbejdsopgaver som pressehåndtering, kommunikationsstrategi og sociale medier.
Mai har arbejdet som projektleder på Cinema City på Roskilde Festivalen og været eventafvikler hos DR. Hun er uddannet i Film og Medievidenskab på Københavns Universitet.
Björt har været en del af den islandske musik og kunst scene som forsangeren og sanskriver i bandet FURA og som booker for LungA siden 2000. Hun har undervist både på Island og i Danmark i blandt andet oplevelsesøkonomi, innovation, selvudvikling, kreativ process og projektledelse.
Når han ikke underviser, er Claus den ene af ejerne af et af verdens største rollespilsfirmaer, Rollespilsakademiet.
Han har mere end tyve års erfaring i foreningsverdenen, har holdt foredrag for både Disney og TedX, og er forfatter til mere end tyve bøger.
Mest af alt er Claus dog en gal ildsjæl, med expertise indenfor områder som kommunikation, fondssøgning, præsentationsteknik og frivilligt arbejde.
Amalie Nellegaard er cand.comm fra Roskilde universitet i Kommunikation og Performance Design.
Hun har siden 2012 været ansat hos Wonderful Copenhagen. Først i eventafdelingen, hvor hun var med til at afvikle store kulturelle begivenheder såsom Strøgets 50 års fødselsdag, Dronningens 40 års regeringsjubilæum og forskellige festivaler.
Senere kom hun til kongresafdelingen, hvor hun fik ansvar for de mere corporate events, der har til formål at tiltrække turister til København. I dag sidder Amalie med events for hele Wonderful Copenhagen i alt fra opstartsfasen til evalueringsfasen.
Loke arbejder som projektkonsulent hos Fundraiseren i Silkeborg, hvor han rejser midler til blandt andet kulturprojekter og events for nogle af landets mest aktive kulturaktører, højskoler og kommuner m.fl.
Ud over at udfærdige fundraisingstrategier og ansøgninger bruger han også en del tid ud af huset, hvor han ofte holder oplæg eller hjælper beslutningstagere med rådgivning om alt fra den stærke kernefortælling til sponsering, strategisk fundraising og partnerskaber.
Loke er cand. mag i Æstetik & Kultur fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet med projekt- og koncept udvikling inden for kulturområdet og inden for event marketing, hvor han blandt andet har været med til at udvikle Litteraturen På Scenen i Aarhus i 1996-97, The Gender Festival in Tàbor i 1997 og Ebelfestivalen 2004 i Ebeltoft.
Luna har arbejdet ambitiøst og passioneret med projektledelse, eventmanagement og markedsføring i 15 år. Alt lige fra produktion af large-scale koncerter, festivaler, folkefester, modeshows og messer til daglig ledelse af kreative teams og organisationsudvikling. Nu arbejder hun til daglig som event- & konferenceansvarlig hos Børns Vilkår.
Med solid opbygget erfaring i at planlægge, koordinere, udvikle og afvikle events med både kommercielle og kreative samarbejdsprocesser, aktiveringer og formidling kommer hun med et værdifuldt indblik i, hvad projektledelse og markedsføring i eventregi kan, og hvordan man får det bedste ud af disciplinerne.
Luna har et særligt fokus på at nedbryde det komplekse i arbejdet med store som små events og formår at gøre det overskueligt, attraktivt og tilgængeligt for alle dedikerede eventsjæle.
Han har været natklubbestyrer på Rust, og i perioden 2011-2018 var han med til at drive spillestedet KB18 i Kødbyen i København. William trives med at fungere som bindeled mellem det kreative og det kommercielle, og har erfaring med alt fra planlægning, markedsføring og afvikling af en lang række offentlige arrangementer.
Tidligere har Nanna arbejdet på kontor med både økonomi, HR og generel administration, og er ved siden af arbejdet med Fyrværkeri Festival i gang med en akademiuddannelse i Kommunikation og Formidling, hvor Projektledelse, marketingsplanlægning og digitalmarkedsføring vil vægte tungt.
Fra 2006 – 2009 arbejdede Frederik med optimeringsprojekter i produktion og logistik, herunder LEAN-implementering. Siden 2010 har han specialiseret sig I udvikling og styring af komplekse sport events.
Benjamin Faurholt er Presse- og Kommunikationsansvarlig og Senior Product Manager hos de danske musikselskaber disco:wax, No3 og OneSeven Music, der de seneste år har haft stor succes med navne som Gilli, Kesi, Lord Siva & Vera, Martin Jensen og The Minds of 99. Han arbejder med strategisk kommunikation, projektledelse og personlig branding ud fra et kommercielt perspektiv og har igennem årene sat sit aftryk på kommunikationen og brandingen af velkendte navne i den danske musikindustri.
Han er uddannet i Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor han nu er gæsteunderviser på skolens Kommunikationsuddannelse. Benjamin er også uddannet fra Contentlinjen, hvor han i foråret 2019 afsluttede et fire måneders kursus i Branded Content. Han har arbejdet som både Product Manager og Communication Manager hus Sony Music og skiftede i 2016 til disco:wax, No3 og OneSeven Music.
Matthias Hvass Borello er uafhængig kurator, kunstkritikker og underviser ved Københavns Universitet med særligt fokus på kunstens sociale og kulturelle praksisser. Derudover har han stået i spidsen for flere kulturelle projekter i både ind- og udland.
Matthias er en af kunstens markante kommunikatorer og har stået bag kunsten.nu, Copenhagen Art Week, men også smallere og mere politiske projekter som Visit Tingbjerg i 2012 og Fung Wah Biennial i New York i 2016. Borello er uddannet cand. mag. i Moderne Kultur, tidligere kunstredaktør ved Information og nuværende kurator af det tværkunstneriske projekt VEGA|ARTS.
Peter Ramsdal er leder af spillestedet Paletten i Viborg, der i løbet af de seneste år har haft stor succes med at forøge antallet af gæster ved at ændre den musikalske profil og omlægge markedsføringen fra traditionelle medier til digitale og sociale medier. Han har igennem 25 år beskæftiget sig med ledelse og formidling af musik, og har en indgående kunstnerisk indsigt og et stort netværk i musiklivet.
Peter Ramsdal er uddannet journalist med speciale i kulturjournalistik fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. Han har tidligere været ansvarshavende redaktør på GAFFA, hvor han var med til at til at udvikle virksomheden til at være Skandinaviens største musikmedie på print og online. Derudover har han arbejdet som kommunikationschef på Aarhus Festuge og som journalist i Finansforbundet og Danmarks Radio P3
Jens Jepsen er indehaver af sin egen virksomhed, Musikvinkel, hvorfra han driver sine projekter. Jens er udøvende musiker med ca 150 store og små liveoptrædende hvert år, kulturel iværksætter og projektskaber, konsulent, foredragsholder, underviser mm. Tidligere har Jens været daglig leder af kulturhuset i Klaverfabrikken i Hillerød, som bla. har været udpeget af Statens Kunstfond som et af DKs regionale spillesteder siden 2013.
I øjeblikket er Jens bestyrelsesformand hos genreorganisationen JazzDanmark og er tidligere næstformand for Dansk Live, interesseorganisation for spillesteder og festivaler. Som konsulent har Jens arbejdet for en del af landets kommuner med fokus på opbygning af spillesteder og frivilligmiljøer.
Jens har stor interesse i at få kulturen til at spille en større rolle i andre dele af samfundet såsom skole, sundhed, ældre, erhverv mm.
Alexander er medstifter af URBAN 13, hvor han til dagligt også arbejder som Sekretariatschef. Sammen med sine to medstiftere har han bygget et helt nyt urbant spillested og kulturhus, et iværksætterfællesskab og et gadeidrætsmiljø. Snart er et kunst- og et madfællesskab på vej sammen med mange flere tiltag. Alt sammen under Bispeengbuen i grænselandet mellem Frederiksberg og Nørrebro.
Han er desuden medstifter, bestyrelsesformand og leder af fundraising på den hovedstadsbaserede vækstlagsfestival ”Carpark Festival”, der har 34 planlæggende ildsjæle, og som tiltrækker 4.000 gæster hvert år.
Alexander er cand.mag i Migrationsstudier og Menneskerettigheder og har Fundraising, Administration, PR/Kommunikation og Projektledelse som sine kernekompetencer.
Mette Falk Daugbjerg har siden 2018 været Ansvarlig for Kommercielle Partnerskaber og Fundraising hos ARoS Art Museum. Hun har international erfaring med fundraising, blandt andet som Fundraiser hos den London-
baseret kunstorganisation Artichoke Trust, hvor hun var med til at leverer fundraisingkampagner med tocifret millionbudgetter.
Hun har en særlig interesse for økonomisk bæredygtige forretningsmodeller i kulturen, og hendes kompetenceområder dækker strategic planning, market research, relation management og business development.
Mette har en first honour MA degree i Culture, Policy and management fra City, University of London, med speciale i fundraising, finansiering og research.
Amanda Baun er skaber af det kreative bureau Back to Future Sounds, som hun stiftede i sommeren 2016 samtidig med, at hun dimitterede som cand. merc. kom. fra CBS. Back to Future Sounds er en kombination mellem et kultur platform og kreativt bureau med en vision om at skabe merværdi for brands og kultur.
Hos Back To Future Sounds arbejdes der på at bryde grænserne for hvordan man skabe kultur oplevelser fysisk og digitalt. Før Amanda startede BTFS, stiftede hun i 2014 selskabet MoodMusic.
Til dagligt arbjeder Ellen som produktionsansvarlig og fondraiser for festivalen GrimFest og Den Grimmeste ApS. Udover at stå for de produktionspraktiske elementer for at få en festival og koncerter på benene, har Ellen været med til at udvikle økonomiske initiativer for GrimFest; GrimBacker, Grim Folkeaktier og Grim Folkemøde
Laura har tidligere været projektleder på større events som DM-dagen, E-handelsdagen, Markedsinspiration og erhvervsnetværk hos PostNord, hvor hun havde tæt samarbejde med produktejere, salg, reklamebureau, mediebureau, presseafdeling osv. Derudover har hun arbejdet på event-/reklamebureau, hvor hun var projektleder og planlagde flere events samt reklamefremstød for konsumentvaremærker (Lipton Te, Knorr Saucer osv.) og DSB, Telia, BMW mfl. I dag arbejder Laura som Loyalitetsfundraiser hos Julemærkefonden, hvor hun arbejder med loyalitet, donor rejser, major donor program, loyalitetsskabende events, samt strategi for fundraising.
Laura Thestrup Mortensen har en Cand.merc i økonomisk Markedsføring fra CBS. Derudover har hun læst IAA, Digital Marketing og taget en projektlederuddannelse samt Diplomuddannelse i ledelse. Laura har stor erfaring med projektledelse og har mange års erfaring med fundraising, marketing og events.
Sune er kommunikationsansvarlig på spillestedet Hotel Cecil og på Bremen Teater i København. Han er specialiseret i digital marketing, sociale medier og strategisk pressearbejde og har beskæftiget sig med kommunikation på tværs af musik- og kulturbranchen siden 2014.
Han er uddannet i Music Management på Rytmisk Musikkonservatorium og har arbejdet steder som Soundvenue, Frost Festival, Universal Music Denmark og pressebureauet Friendly PR. Han råder derfor over bred erfaring og viden om den danske og internationale musikbranche og har en digital tilgang til promovering af artister og koncerter.
Frida har i 12 år arbejdet inden for kultursektoren, både frivilligt og professionelt, og har blandt andet været med til at starte spillestedet Gimle i Roskilde. Fra 2001 til 2005 var hun ansvarlig for Roskilde Festivals frivillige, hvor hun stod for udvikling af festivalens arbejde med frivillige, herunder uddannelse, motivationsafklaring, evaluering og jobrotationsmuligheder.
Hun har arbejdet med udvikling og fundraising til nye projekter og har været kulturpolitisk aktiv omkring kulturliv og frivilliges vilkår. Hun underviser på University College Sjælland i Event Management, Service Design og Oplevelsesøkonomi.
Aage Stokholm har siden festivalens start i 2004 været ejer og leder af Danmarks Grimmeste Festival “Grim Fest”, som i gennemsnit har omkring 1600 deltagende gæster og 300 frivillige, og som har haft besøg af navne som Asteroids Galaxy Tour, Mø, WhoMadeWho og Mike Sheridan.
Aage har i det arbejde opbygget hands-on erfaringer med alle aspekter af koncert- og festivalproduktion lige fra de store ledelsesmæssige beslutninger og økonomistyring til praktiske opgaver som toiletrengøring og pant af flasker.
Cookie | Varighed | Beskrivelse |
---|---|---|
AWSALBCORS | 7 days | This cookie is managed by Amazon Web Services and is used for load balancing. |
laravel_session | 7 days | laravel uses laravel_session to identify a session instance for a user, this can be changed |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin to store whether or not the user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
XSRF-TOKEN | 7 days | This cookie is set by Wix and is used for security purposes. |
Cookie | Varighed | Beskrivelse |
---|---|---|
__cflb | 23 hours | This cookie is used by Cloudflare for load balancing. |
Cookie | Varighed | Beskrivelse |
---|---|---|
_fbp | 3 months | This cookie is set by Facebook to display advertisements when either on Facebook or on a digital platform powered by Facebook advertising, after visiting the website. |
fr | 3 months | Facebook sets this cookie to show relevant advertisements to users by tracking user behaviour across the web, on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin. |
NID | 6 months | NID cookie, set by Google, is used for advertising purposes; to limit the number of times the user sees an ad, to mute unwanted ads, and to measure the effectiveness of ads. |
test_cookie | 15 minutes | The test_cookie is set by doubleclick.net and is used to determine if the user's browser supports cookies. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | A cookie set by YouTube to measure bandwidth that determines whether the user gets the new or old player interface. |
YSC | session | YSC cookie is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos on Youtube pages. |
Cookie | Varighed | Beskrivelse |
---|---|---|
_gcl_au | 3 months | Provided by Google Tag Manager to experiment advertisement efficiency of websites using their services. |
CONSENT | 2 years | YouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data. |
vuid | 2 years | Vimeo installs this cookie to collect tracking information by setting a unique ID to embed videos to the website. |
Cookie | Varighed | Beskrivelse |
---|---|---|
__cf_bm | 30 minutes | This cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management. |
__zlcmid | 1 year | __zlcmid is a cookie set by Zopim to help identify a user's chat session between page loads. |
Cookie | Varighed | Beskrivelse |
---|---|---|
__utma | 2 years | This cookie is set by Google Analytics and is used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. |
__utmb | 30 minutes | Google Analytics sets this cookie, to determine new sessions/visits. __utmb cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. It is updated every time data is sent to Google Analytics. |
__utmc | session | The cookie is set by Google Analytics and is deleted when the user closes the browser. It is used to enable interoperability with urchin.js, which is an older version of Google Analytics and is used in conjunction with the __utmb cookie to determine new sessions/visits. |
__utmt | 10 minutes | Google Analytics sets this cookie to inhibit request rate. |
__utmz | 6 months | Google Analytics sets this cookie to store the traffic source or campaign by which the visitor reached the site. |