eventbureauer i danmark

23 Eventbureauer i Danmark – bliv klogere på eventbranchens aktører

Foto: Canva.

Har du et ønske om at forfølge en karriere i eventbranchen, fyldt med muligheder for kreativ udfoldelse, planlægning og eksekvering? Med et arbejde i eventbranchen er ingen dage ens, og der er masser af bolde i luften. I Danmark er der en imponerende samling af dygtige eventbureauer, som måske er dér du skal realisere dine ambitioner og udforske den dynamiske branche. Her præsenterer vi en liste med 23 eventbureauer i Danmark, som kan være relevant for dig der ønsker at blive klogere eventbranchen.

 1. Impact Group – Impact Group, men sin landsdækkende tilstedeværelse, er kendt for sin evne til at planlægge og afvikle begivenheder i alle størrelser. 

 1. Nlpro Events – Nlpro Events tilbyder skræddersyede løsninger og dækker hele Danmark. Det er et ideelt sted at udvikle dine færdigheder inden for begivenhedsplanlægning og -styring.

 1. CEC Events – Med mere end 25 års erfaring inden for Events, PR og markedsføring er CEC Events en skole inden for sig selv. 

 1. One Event Designers – One Event Designers er kendt for at tænke ud af boksen og levere utraditionelle begivenheder. Dette bureau er et perfekt sted for dem, der ønsker at udfordre det originale inden for begivenhedsplanlægning.

 1. FlexEvent – FlexEvent er baseret i Storkøbenhavn og er specialiseret i eventplanlægning og -styring. 

 1. Event Republic – Event Republic er alsidige og arbejder med forskellige begivenhedstyper.

 1. Event Aalborg – Med en landsdækkende tilstedeværelse er Event Aalborg et ideelt sted at lære om begivenhedsdesign og koordinering på tværs af forskellige regioner.

 1. Event Nature – Event Nature har en passion for at skabe unikke events, med pasison for naturen. 

 1. Grunk Event – Grunk Event, med landsdækkende rækkevidde, tilbyder en bred vifte af begivenhedsplanlægningsmuligheder. 

 1. Rodkjær Event – Rodkjær Event er kendt for at skabe unikke events og kreative dekorationer. 

 1. S Marketing & Event – S Marketing & Event er specialiseret i begivenhedsplanlægning og markedsføring.

 1. Nordic Event – Nordic Event tilbyder eventplanlægnings- og -styringstjenester og kan give dig indsigt i, hvordan man planlægger begivenheder i hele Norden.

 1. Alive – Alive har fokus på Corporate Events og har dermed specialiseret sig i at arrangere professionelle forretningsbegivenheder.

 1. World of Adventure – Full-service bureauet, World of Adventure tilbyder events, fester, rejser og teambuilding til virksomheder, og har altså en stor erfaring inden for eventbranchen.

 1. Nem Fest – Nem Fest er specialiseret i at skabe unikke og tematiserede begivenheder og er kendt for deres evne til at skabe mindeværdige arrangementer.

 1. Combizz Event – Combizz Event repræsenterer et nytænkende team, der kombinerer kreativitet og fleksibilitet, og de er kendt for deres innovative tilgang til begivenhedsplanlægning.

 1. Smagsrummet Eventbureau – Smagsrummet Eventbureau er kendt for at stimulere alle fem sanser i deres arrangementer og er specialister i at skabe unikke og engagerende oplevelser.

 1. Brix Event – Brix Event er din samarbejdspartner, uanset hvor i landet du skal afholde dit arrangement. De har en omfattende erfaring med at skabe optimale begivenhedsrammer.

 1. A Treat – Hos A Treat kan du opbygge din erfaring inden for catering “ud af huset” og drage fordel af deres ekspertise inden for service og begivenhedsudførelse.

 1. EventPlanners – EventPlanners er specialiseret i at sikre, at firmafester forløber gnidningsløst, og er særdeles dygtige til at bringe idéer til virkelighed.

 1. Danish Event Group – Danish Event Group fokuserer på at skabe værdibaserede begivenheder og er dedikeret til at skabe mindeværdige oplevelser.

 1. EVE’NT – Eve’nt specialiserer sig i både faglige og sociale arrangementer og giver dig mulighed for at udforske forskellige begivenhedstyper.

 1. Himmelstrup Events – Himmelstrup Events er et landsdækkende full-service eventbureau med en omfattende erfaring i at skabe og koordinere begivenheder.

Den danske eventbranche er fuld af dygtige fagpersoner og bureauer, og disse 23 er ingen undtagelse. Med denne liste har du nu mere viden og forståelse for branchen og dens mange muligheder, så du bedre kan finde din egen plads og interesse i eventverdenen.

Hvis du alligevel ikke føler dig nok klædt på til din karriere i eventbranchen, eller blot ønsker at dygtiggøre dig yderligere, er et Event Management forløb måske det du søger. 

Innovative Event Management er skræddersyet til netop dette formål, og du lærer fra erfarne fagfolk, arbejder med realistiske caseopgaver, får et unik indblik og netværk i den ellers lukkede branche samt et kursusbevis som styrker dit CV.

Er du interesseret i at blive klogere på, om et Event Management forløb er noget for dig? Så kan du læse mere her.